Vavčer za digitalni marketing

Pridobili smo sredstva za operacijo »Vavčer za digitalni marketing«.

Naložbo izdelave spletne strani in spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Sredstva smo namenili vzpostavitvi Digitalni marketing – izdelava nove spletne strani in spletne trgovine (vključno z mobilno prilagoditvijo) in izvedba testiranja spletne strani s tehničnega in UX/UI vidika.

Povezava do spletne strani Podjetniškega sklada: https://podjetniskisklad.si/sl/
Povezava do spletne strani Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo: http://www.mgrt.gov.si/si/.
Povezava do spletne strani EU Skladi: http://eu-skladi.si/Nujni piškotki

Ti piškotki so potrebni za pravilen prikaz spletnega mesta in jih ni mogoče izklopiti. Takšni piškotki so nastavljeni samo kot odziv na vaša dejanja, kot so jezik, valuta, prijavna seja, nastavitve zasebnosti. Brskalnik lahko nastavite tako, da blokira te piškotke, vendar naša spletna stran takrat morda ne bo delovala.

Analitični piškotki

Te piškotke običajno nastavijo naši tržni in oglaševalski partnerji. Z njimi lahko ustvarijo profil, ki vas zanima, in vam kasneje prikažejo ustrezne oglase. Če teh piškotkov ne dovolite, ne boste videli ciljno usmerjenih oglasov za svoje interese.

Marketinški piškotki

Ti piškotki nam omogočajo merjenje prometa obiskovalcev in ogled virov prometa z zbiranjem informacij v naborih podatkov. Pomagajo nam tudi razumeti, kateri izdelki in akcije so bolj priljubljeni kot drugi.